RING OSS - 031-311 33 08

Byggställning Göteborg

RING OSS - 031-311 33 08

Byggställning

Byggställning i Göteborg.

Med stor kunskap och tillsammans med vår duktiga personal har vi sedan starten 2008 arbetat med uthyrning och montering av byggställning i Göteborg. För oss är kvalité och säkerhet av högsta prioritet och vi arbetar ständigt med att du som kund ska vara nöjd med vårt arbete. Alla våra anställda har förutom yrkesbevis även gått väderskyddskurs och fallsäkringskurs.

Kontakta oss när ni behöver hyra byggställning i Göteborg.

Så enkelt är det att hyra en byggställning i Göteborg

Att välja rätt byggställning och montera den på ett säkert sätt kan vara krångligt, därför erbjuder vi både privatpersoner och företag hjälp med uthyrning och montering av byggställning i Göteborg. För oss är säkerheten alltid viktigast och därför finns vi på plats med en säker och ergonomisk byggställning för dig som renoverar, restaurerar eller bara vill förnya din fastighet. Vet du inte vad du behöver för typ av byggställning för ditt projekt? Kontakta vår kunniga personal så guidar vi dig rätt – och hjälper dig montera byggställning i Göteborg. 

Vi hjälper ditt byggprojekt på traven

Hos oss kan du hyra många olika typer av byggställningar; vi erbjuder ställningar för både mindre hemmaprojekt och för företag med större hyreshus och höghus. Vi arbetar alltid efter kundens önskemål och inga uppdrag är för stora eller små för oss! Du kan hyra våra byggställningar i Göteborg med omnejd.

Självklart kan man även anställa oss för att montera eller demontera en byggställning i Göteborg. Vi förstår att det ibland kan vara svårt och vi finns här för att hjälpa ditt byggprojekt på traven.

I behov av väderskydd?

På jakt efter en byggställning i Göteborg med väderskydd? I slutet av 2020 inledde vi ett samarbete med det etablerade och mycket omtyckta företaget O.B Wiik. I och med samarbetet kan vi nu erbjuda våra kunder tältsystem och väderskydd i alla storlekar. Alla våra montörer har dessutom gått väderskyddsutbildning för att smidigt kunna hjälpa dig som kund att skydda din fastighet från väder och vind. Vi anser att det ska vara lätt att arbeta från en byggställning i Göteborg.