RING OSS - 031-311 33 08

Byggställning Göteborg

RING OSS - 031-311 33 08

Om oss

Byggställning hos ett företag i Göteborg.

Vi har sedan starten 2008 vuxit till ett välkänt och omtyckt företag i branschen. Sedan 2017 är vi verksamma under företagsnamnet HH Ställningsakuten AB. Med flera års erfarenhet har vi stor kunskap om byggställning i Göteborg med omnejd. Vi hyr ut, levererar och monterar byggställningar för alla typer av fasad- och takarbeten, både åt företag och privatpersoner. För att du ska känna dig extra trygg att anlita oss så har alla våra anställda yrkesbevis och även gått väderskyddskurs samt fallsäkringskurs.

Anlita oss för uthyrning av byggställning i Göteborg!

Vi erbjuder uthyrning och montering av byggställning i Göteborg

Vi arbetar till störst del med uthyrning och montering av byggställning i Göteborg med omnejd, men vår verksamhet stäcker sig även till flera andra orter i landet. För oss är hög servicé och säkerhet viktigt. Tillsammans med våra anställda hjälper vi våra kunder att lyckas med sina byggprojekt! 

Vi har tidigare utfört arbeten med byggställning i Göteborg, bland annat på Avenyn och Nääs Slott. Vi är dessutom en eftertraktad firma för privatpersoner som ska byta tak, sätta upp solceller och måla om fasaden. Vi har kort och gott ställningar för alla tillfällen. Oavsett om du är privatperson eller företagare kan du känna dig trygg med att anlita oss när du behöver byggställning i Göteborg. 

För våra kunders säkerhet har vi också utbildningsbevis för att montera byggställningar som har en plattform på minst 2 meter, ett bevis arbetsmiljöverket kräver vid montering av höga ställningar. Vi vet vad som krävs för att, på ett säkert sätt, montera upp, justera och montera ner en byggställning i Göteborg. För oss är det viktigt att byggställningen lever upp till alla säkerhetskrav och att de som arbetar på ställningen ska ha en trygg och ergonomisk arbetsmiljö.

Vi erbjuder väderskydd 

I slutet av 2020 inledde vi även ett samarbete med det välkända företaget O.B Wiik. I och med samarbetet kan vi nu erbjuda våra kunder tältsystem och väderskydd i alla storlekar. Alla våra montörer har dessutom gått väderskyddsutbildning för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna skydda ditt projekt från väder och vind. Gör ett enkelt val – hyr en byggställning i Göteborg av oss!