RING OSS - 031-311 33 08

Byggställning Göteborg

RING OSS - 031-311 33 08

Montering

Byggställning i Göteborg.

Att montera en byggställning på ett säkert sätt är svårare än många kan tro. Därför finns vi på plats för att hjälpa dig med dina byggprojekt. Vi gör det enkelt att hyra och montera byggställning i Göteborg. Vi levererar alltid högklassiska ställningar som är säkra och ergonomiska.

Kontakta oss när ni behöver hjälp att hyra och montera byggställning i Göteborg.

Vi monterar en säker byggställning i Göteborg

Vi är väldigt måna om säkerheten och har gedigen erfarenhet av att hyra ut samt montera byggställning i Göteborg. Efter 13 år i branchen har vår personal stor kunskap om vad som krävs för att hjälpa just ditt byggprojekt framåt. Vi har tidigare monterat byggställningar i Göteborg, bland annat vid Avenyn och Nääs Slott. Men inget uppdrag är för stort eller litet för oss.

Får man som privatperson montera en byggställning själv? 

Får vem som helst montera en byggställning i Göteborg? Arbetsmiljöverket kräver ett utbildningsbevis för alla som ska motera en byggställning med en plattform som har en höjd på minst 2 meter. Det är därför viktigt att den som ansvarar för arbetet med att montera upp och ned gör väsentliga ändringar i en byggställning och vet hur arbetet ska utföras på ett så säkert sätt som möjligt. Våra anställda har förutom yrkesbevis och även gått väderskyddskurs och fallsäkringskurs och vet därför vad som krävs för att skapa en säker arbetsplats. Därför kan det vara en god idé att anlita oss när det är dags att bygga och renovera din fastighet med hjälp av en byggnadsställning i Göteborg. Med vår hjälp kan du känna dig trygg att utföra ditt arbete på en byggställning. Vi erbjuder dessutom uthyrning av byggställning i Göteborg – allt för att underlätta för dig som kund.